Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért a Sloopy?

Nálunk a termékeink huzata a legjobb minőségű Softshell és Wellsoft anyagból készülnek, és különösen nagy odafigyelést fordítunk a gyártás során, hogy mindegyik kutyafekhely a legprecízebben készüljön el. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a termékek alaposan kidolgozott formái és varrási technikái miatt bármilyen egyedi színű és fajtájú kutyamatracot tudunk gyártani a vásárlóinknak. Ha neked egy hideghabtöltetes fekhelyre van szükséged, de azt szeretnéd, hogy a két oldal különböző színű legyen, akkor mi ezt pillanatok alatt elkészítjük neked. Cégünk az egyediségre alapszik, így kötelezőnek éreztük, hogy ez ne csak termékeinkben valósuljon meg, hanem a kiszolgálásban is teljes legyen.

Folyamatos akciók, ingyenes házhozszállítás, Magyar Termék védjegy, ISO minősítés!

Fiatalos, lendületes, kreatív, segítőkész és minőség. Ezekkel a tulajdonságokkal valósítottuk meg álmainkat és hoztuk létre neked és kutyusod számára a Sloopy Kutyafekhelyek Szakáruházat. 4 méret, 16 szín és 4 fajta töltet. Magyarország egyik legnagyobb és legváltozatosabb szakáruházát hoztuk létre. Mindenki megtalálja maga és kutyusa számára a tökéletes kutyafekhelyet. Természetesen a sok szín inkább az emberek igényeinek a kielégítésére szolgál, de így szinte bármilyen színvilágú otthonba találsz oda tökéletesen illő fekhelyet. Kutyusod kényelmét a két fajta huzat, négyféle töltet és négy különböző méret biztosítja majd a tökéletes alvást. Kinti kennelbe, bent ágy mellé vagy akár kutyaházba. Különösen odafigyeltünk, hogy csak olyan anyagokkal dolgozzunk, amiket nem kell havonta cserélned és bátran merjük ajánlani bárkinek. Pillanatok alatt tisztítható és nagyon egyszerűen tisztán tartható. Ellenáll a mosásnak és a szárítógépnek is, így bármilyen koszt el lehet belőle tüntetni.

A Matrackuckónak a vásárlói számára biztosított tökéletes alvás a legfontosabb. Természetesen itt nem csak az embertársainkra gondolunk, hanem a leghűségesebb barátainkra is. A Matrackuckó segítségével fejlesztettük ki a Sloopy kutyafekhelyeket, és folyamatosan tervezzük az újabb termékeinket, hogy mindenki megtalálhassa kedvence számára a tökéletes ágyikót. Házban élő és kinti, kennelben lakó kutyusok számára is kiváló minőségű fekhelyeink vannak. Ha valami egyedit szeretnél, mi megvalósítjuk.

A Sloopy cég megálmodói és megvalósítói vagyunk, bízz bennünk és válogass egyre bővülő kínálatainkból.

Ha bármi kérdésed van, keress meg minket, és mi segítünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyafekhelyek