Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar Termék védjegy

Óriási elismerés, fordulópont cégünk történetében!                                                                    

A Magyar Termék védjegyrendszerben független szakértői vizsgálat tanúsítja a termék eredetét és megbízhatóságát. A termék származásán túl vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is, így ha védjegyes árut vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy olyan megbízható terméket kapsz, amely nem téveszti meg a fogyasztókat, nem él jogosulatlan versenyelőnnyel, valamint megfelel a termékbiztonsági szempontoknak. Nálunk az összes fekhely megkapta ezt a védjegyet, nagyon sok feltételen mentek át termékeink.

A tudatos fogyasztás és vásárlás segíti a hazai gazdaság erősödését, hiszen a védjegyes magyar termékeket gyártó vállalkozások nyereségüket belföldön költik el hazai szolgáltatásokra, adóikat idehaza fizetik be a hazai költségvetésbe, munkavállalóik pedig szintén a magyar gazdaság szereplőinél költik el fizetésüket. Hazai termék vásárlásával tehát a hazai gazdaságot, ezáltal Magyarországot erősíted! Cégünk egy családi vállalkozás, a Matrackuckó már több mint 10 éve erősíti hazánkat, és az idei évtől a leányvállalatukként készítjük nektek termékeinket és teszünk meg mindent a vásárlói elégedettségért.

Az országban mintegy 180 cég között vagyunk és a több mint 4200 termékből több mint 800 fekhelyünk viseli a Magyar Termék védjegyek valamelyikét.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog kutyafekhelyek