Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi kutyafekhely

Cégünk az egyediségre építette a vállalkozását. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki megtalálja maga, és kutyusa számára a tökéletes fekhelyet. A 16 színt, 4 formát, 4 méretet és 4 töltetet úgy variálod, ahogy csak szeretnéd. Fontos tudnod, hogy ha a méretek közül egyiket se találod megfelelőnek, akkor ha felveszed velünk a kapcsolatot, bármilyen méretben elkészítjük neked. Egyedi méret esetén az árak a standart méretbe illő árat tartalmazzák. Pl.: Ha egy 40x40-es méretű Retro hideghab fekhelyet szeretnél, akkor mi a 40x50-es Retro hideghab árban tudjuk ezt neked biztosítani.

Nyugodtan tegyél minket próbára! Hidd el, nincs olyan kívánság, amit valamilyen módon meg ne oldanánk Neked.

Első egyedi termékünkre vagyunk eddig a legbüszkébbek. Shelby kutyusnak gyártottunk le a gazdik kívánságára egy teljesen egyedi fekhelyet, ami az ők és Shelby baba igényeit is teljesen kielégítik. Egy ilyen különlegesen gyönyörű szamójéd mellé egy ilyen kiváló egyedi fekhely illik a legjobban. Így már mindenki boldog. Extra kívánság teljesítése képen, ha szeretnétek, akkor kutyusotok nevét is egy bőr anyagba beleégetjük, és rávarrjuk a fekhelyére, ahogy ezt nekik is tettük.

Célunk, hogy tőlünk mindenki elégedetten és boldogan távozzon a vásárlás után, ezért minden megteszünk kutyusod kényelméért.

Keress minket bátran a következő telefonszámokon:

  • Hahn Kristóf +36 20/353 3242
  • Hahn Viktor +36 20/927 1015

Ha emailt szeretnél küldeni, akkor ezt a következő email címekre teheted meg:
 

  • sloopykutyafekhely@gmail.com
  • info@matrackucko.hu

Ne félj kérdezni, segítünk, hogy kedvenced kedvencei lehessünk!  wink