Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek

Mi alapján válasszunk kutyafekhelyet?

Egy méretajánlóval már segítettünk nektek a tökéletes fekhely kiválasztásában, de most nézzük, hogy mi fekhely és fekhely között a különbség.

Miért a Softshell?

Miért választottuk fő anyagunknak a Softshellt? Ha elolvasod a cikket, hidd el, hogy rá fogsz jönni.

 

Honnan hozzunk kutyát az otthonunkba?

 

A kutyavállalás első lépése, amikor kiválasztjuk, melyik kölyköt visszük magunkkal az otthonunkba. Arra is oda kel figyelni, hogy az a bizonyos kölyök honnét jön hozzánk.  Sok fontos dologra oda kell figyelni, miközben a "kis őt" keressük, már azelőtt is, hogy elmegyünk megnézni az első almot.

A domináns kutya falkaviselkedése

        Amikor befogadunk egy kutyát a családunkba meg kell hoznunk bizonyos szabályokat vele szemben.    A kutyusnak tudnia kell, hogy kinek hol van a helye a falkában. Ha ez számára nem tiszta, akkor önmagát helyezi a falka élére, tehát ő lesz a főnök. Ezt viszont nem engedhetjük meg neki, hiszen akkor minden tekintélyünket elveszítjük, és kezelhetetlenné válhat! A következő cikkünkben megmutatjuk, hogyan viselkedik egy domináns kutya a falkán belül, így könnyebben megelőzhető lesz a ”trónfosztás”.

       

ShopRenter
Kutya alváspozíciója

Mit árulhat el a kutyánk viselkedéséről az alváspozíciója?

       

Kutyáink viselkedéséről és érzéseikről rengeteget árul el az alvási pozíciójuk, ahogy alvás közben mozgolódnak, és hogy mennyi ideig pihennek.

Ha megfigyeljük kutyáink alvási szokásait, azok megmutathatják nekünk mennyire egészségesek, és boldogok. Természetesen, ha valami szokatlant tapasztalunk a kutyáink viselkedésén, akkor keressük fel az állatorvosunkat.

Az alábbiakban összegyűjtöttük mit jelenthetnek négylábú barátaink alváspozíciói.

ShopRenter
Méretajánló

Nehezen dönti el, melyik méret lenne megfelelő kutyusa számára? Mi erre is gondoltunk, és ebben az írásunkban minden kérdésre választ fog kapni.

ShopRenter
Kutyával együtt aludni?

Miért jó, vagy nem jó kutyával aludni? Kérdésre ebben a cikkben fejtettük ki véleményünket.

Keresés