Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilikon golyók a tökéletes alváshoz

A szilikon golyó különleges tulajdonsága, hogy jól szellőző anyag és nagyon jól felveszi a test vonalait, ezáltal nyújt

kiváló érzetet, és biztosítja a tökéletes alvást kutyusunk számára. Nem egy zajos anyag, ezért a kutya helyezkedése nem fog minket az őrületbe kergetni, így a mi nyugalmunk is 100%-os. Mivel, ha a gazdi boldog, akkor a kutya is boldog. Természetesen ez fordítva is ilyen egyszerűen működik, ezért találtuk ki nektek a Sloopy szilikongolyós kutyafekhelyeket. Így biztosítjuk a tökéletes harmóniát kutya és gazda között.

Kutyusod sokat forgolódik új szilikongolyós kutyafekhelyén, és nem jöttél még rá, hogy miért? A válasz egyszerűbb lehet, mint gondolod. Kettő variáció állhat fel. Az egyik, hogy túl sok szilikongolyó van a fekhelyben. Ebben az esetben a teendő nagyon egyszerű, csak kiveszel a töltetből egy tetszőleges mennyiséget, és már lehet meg is oldódott a probléma, és kutyusod újra nyugodtan élvezheti a Sloopy kutyafekhelyek által nyújtott kényelmeket. 

DE! Ha ez mégsem segített a probléma megoldásában, akkor már szinte biztos, hogy a fekhely túl puhának bizonyult. Ez esetben a teendő nagyon egyszerű: weboldalunkon nem csak kutyafekhelyeket tudsz vásárolni, hanem azokba megfelelő töltetet is. Így már a feladat magától értendő: fel kell tölteni a kutyafekhelyet szilikontöltettel, és a harmónia újra helyre áll.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog kutyafekhelyek