Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Méretajánló

ShopRenter - 2019. 11. 11. 10:58:17

 

 

Méretek

Kicsi angel : (XXS, XS, S) 040x50x10 cm


Legkisseb négylábú barátaink számára is fontos a kímélő, pihentető fekhely, hiszen sokkal gyorsabban és rövidebb távon fáradnak ki, mint nagyobb testű társaik. Kutyafekhelyeinkben könnyedén tarthatnak pihenőt a mindennapi rohangálások között.

A kis kutya kis gond, nagy kutya nagy gond fogalom a fekhelyekre nem érvényes, hiszen ugyanolyan kényelmesen alszik el a kiskutyus a legkisebb és a legnagyobb fekhelyen is.

Közepes smiley: (M, L, XS,) 050x070x010 cm

Ezek a matracaink kényelmes pihenőhelyül szolgálhatnak azoknak a kutyusoknak, akik már lelóghatnak egy kisméretű fekhelyről, vagy a méretük, vagy a koruk miatt. A fekhelyek Softshell anyaga kiválóan birkózik meg a fiatal, energikus kutyusok mindennapjaival, hogy az egész napos játék és futkározás után feltölthessék magukat.

Nagy laugh: (S, M, L) 070x090x10 cm

Ezt a méretet már a felnőtt, illetve nagytestű kutyáknak ajánljuk. Míg a kétoldalú fekhely egyik része biztosabb, jobb tartást biztosít kutyusaink gerincének, a másik puhább felébe, kényelmesen süppedhetnek bele négylábú barátaink.

Nagyon nagy wink: (XL, XXL) 080x128x10 cm

Az XXL fekhelyeink a legnagyobb testű kutyusok számára lettek méretezve. Mivel a nagytestű kutyák izomzata és csontozata igényli a megfelelő tartást, a pihenés közben a Softshell fekhelyeink kiváló pihenő helyet nyújthatnak a legnagyobb kis kedvenceinknek. Strapabíró anyaguk gond nélkül kibírja a legnagyobb négylábú energiáját is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog kutyafekhelyek